רבנות מסורתית: מסורת ומסירות נפש

בית המדרש לרבנים ע"ש שכטר בירושלים, פותח את שערי ההרשמה לשנת הלימודים תשס"ט ומחפש מועמדים ומועמדות בוגרי תואר ראשון, מסיימי שרות לאומי או צבאי, ממוצא תרבותי ו/או דתי מגוון, בעלי רקע מקצועי חינוכי, ניהולי או טיפולי, המתחייבים לחיות במסגרת ההלכה היהודית ומכירים בערכה.   

 

השקפת העולם הדתית- מסורתית של בית המדרש מדגישה את הסובלנות, את הכרת "רוח ההלכה" והשלכותיה לימינו, ואת חשיבות שיקום מערכות החיים היהודיות: נישואין, משפחה מורחבת, קהילה ואומה.

 

לומדי התכנית (הארבע שנתית) לרבנות מסורתית בשכטר מתמקדים בלימודי תלמוד, הלכה, פרשנות התורה, היסטוריה ופילוסופיה יהודית עתיקה ומודרנית וכן בפיתוח כישורי מנהיגות רוחנית.

 

 *על המועמדים להיות נכונים לעבודה כרב/ה מסורת/ית במדינת ישראל במשך שלש שנים (לפחות) לאחר ההסמכה.

 

* מלגות לימודים ומלגות קיום תינתנה על פי צורך ועל פי הצטיינות אקדמית או מקצועית.  

 

ההרשמה ללימודים ומיון המועמדים יתקיימו בחודשים פברואר עד אפריל 2008.   לפרטים נוספים יש לעיין באתר האינטרנט של בית המדרש לרבנים www.schchter.org.il

המעוניינים/המעוניינות לפנות ישלחו קורות חיים לדוא"ל rabschool@schechter.ac.il

בניית אתרים   All rights reserved by “Panim.org.il”
© 2007